Menu
Your Cart

Cover Quick Coat - Бустер за Керамично Покритие

Cover е многофункционален продукт. Полезен продукт за бързо и лесно използване и дълготрайно хидрофобно покритие, като помощно средство за изсушаване на боята или като бърз детайлър, нанесен върху суха / мокра боя. Той придава на лака хлъзгавост, стъкловидност и подобрява цвета му. Притежава страхотни покриващи свойства, което позволява незабавно освежаване (частично скрива микро драскотини) и защитава лака. Благодарение на високата хидрофобност, поддържането на автомобила чисто е много лесно. Продуктът може да се използва за лаково покритие, джанти, стъкла, пластмасови елементи. Прилага се  и върху керамични покрития. Трайност на продукта до 9 месеца, в зависимост от начина на употреба.

Разфасовка 200мл

Разреждане:

 • Готов за употреба

Указания за употреба: 

 1. Напръскайте продукта върху почистена, суха повърхност
 2. Намажете продукта с микрофибър
 3. Използвайте второто сухо микрофибър за избърсване. Ако е трудно да се отстранят остатъците, леко навлажнете микрофибъра с вода.
 4. За най-траен ефект се препоръчва да оставите колата в гаража за 6 часа (след това време може да се каже че продукта е  напълно свързан с повърхноста)

II - Бустер за керамично покритие

 1. Напръскайте продукта върху чиста и суха повърхност
 2. Избършете  с микрофибър

III - изсушител

 1. Напръскайте продукта върху мокро превозно средство
 2. След това изплакнете колата с вода
 3.  изсушете с микрофибър

 

Допълнителни препоръки:

 • Не използвайте на слънце или на гореща повърхност
 • За по-добър и по-траен ефект се препоръчва възможно най-добрата подготовка и обезмасляване на повърхността пшеница

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.