Menu
Your Cart

Комплекти

Cleantle Interior Kit - за цялостно почистване и защита на интериора
Нови -20 %
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Cleantle Interior Kit
Cleantle Interior Kit съдържа:1бр. Cleantle Interior Cleaner+ 500ml1бр. Cleantle Interior Dressing 500ml1бр.Cleantle Leather and Fabric BrushCleantle Interior Cleaner+ е концентриран продукт, предназначен за почистване на вътрешните повърхности на автомобила. Безопасен е за следните елементи: LCD ек..
43.24.лв 54.05.лв
Cleantle Leather and Fabric Brush
Нови
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Leather brush
Cleantle Leather and Fabric Brush е ръчно изработена четка, предназначена за почистване на тапицерии от кожа и плат. Професионалната четка се характеризира с правилния вид и дължина на косъмчетата, така че да може да се използва в различни ситуации. Благодарение на тази четка можем лесно да почиства..
18.30.лв
Cleantle Leather Care Kit Cleantle Leather Care Kit
Нови
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Cleantle Leather Care Kit
Leather Care Kit е пълен комплект за ефективно и безопасно почистване, грижа и защита на кожената тапицерия в интериора на вашия автомобил.Този комплект ще ви позволи да почистите старателно кожена тапицерия с Leather Cleaner² и четка за кожа и след това да я овлажните и защитите с Leather Protector..
64.00.лв
Cleantle Pinky Pads
Нови
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Cleantle Pinky Pads
Cleantle Pinky Pads са апликатори, предназначени за нанасяне на всякакви керамични и графенови покрития. Те са идеални за нанасяне на покрития Admire и Inspire.Те също са чудесни за грижа и защита на интериора на вашия автомобил. Могат да се използват при нанасяне на всякакви интериорни покрития, ба..
20.00.лв
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Rinse SET
Детайлинг Кофа  BenBow RINSE(Изплакване) + Грит гард Професионална детайлинг  кофа за изплакване на ръкавицата или гъбата по време на измиване на автомобила. Изработен от много издръжливи и висококачествени материали.Тя има метална дръжка, която улеснява носенето на кофата.Към кофата ..
38.00.лв
Detailing Bucket whit Grit guard Detailing Bucket whit Grit guard
Нови
Модел: detailing bucket
Детайлинг Кофа + грит гард НЕбрандирана (това ви позволява да си направите свой стикер)Професионална детайлинг кофа за измиване,подходяща за слагане на шампоана за основно измиване, Изработена от много издръжливи и висококачествени материали.Тя има метална дръжка, която улеснява носенето на кофата.К..
30.00.лв
Leather Cleaner2 PROMO
Нови -10 %
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Leather Cleaner2 PROMO
???? Специална промоция! ????Купи 5-литрова разфасовка Learher Cleaner2 и получи ексклузивни подаръци! ????Знаем, че грижата за кожата на вашата кола е важна за вас. Именно поради това, реших е да ви предложим този пакет .Когато си закупиш нашата 5-литрова разфасовка Leather Cleaner2 ще получиш чуде..
140.00.лв 155.00.лв
Комплект за Безопасно Измиване Комплект за Безопасно Измиване
-15 % Разпродаден
Марка: Cleantle/Cleantech Модел: Bucket Set
Комплект детайлинг кофи BenBow (изплакване + измиване) + 2 грит гарда + Микрофибърна Ръкавица Premium Wash Mitt Teddy Bear + 1l. Шампоан Tech Cleaner Cleantechco (с приятен аромат на ябълка) Комплект професионални детайлинг  кофи за изплакване на ръкавица или гъба по време на детайлно изми..
100.00.лв 117.00.лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.