Menu
Your Cart

Cleantle Interior Kit - за цялостно почистване и защита на интериора

Cleantle Interior Kit съдържа:

1бр. Cleantle Interior Cleaner+ 500ml

1бр. Cleantle Interior Dressing 500ml

1бр.Cleantle Leather and Fabric Brush


Cleantle Interior Cleaner+ е концентриран продукт, предназначен за почистване на вътрешните повърхности на автомобила. Безопасен е за следните елементи: LCD екран, гума, тапицерия от плат, еко кожа, пластмаса. Продуктът няма задушаващ ефект, има антибактериални и антистатични свойства. Interior Cleaner може да се използва за почистване на тапицерия от плат и тапицерия, може също така да отстрани мръсотия от пластмасови и гумени повърхности, както и подобни на кожа и лакирани повърхности.


Cleantle Interior Dressing е продукт, който може да се прилага върху вътрешни пластмаси, както и върху винил и каучук. В зависимост от разреждането, продуктът оставя матово или сатенено покритие. Формулата на продукта съдържа UV филтри, а самият продукт има антистатични свойства. Продуктът може да се нанася и върху гумени стелки, тъй като прилагането му не влияе на хлъзгавостта на стелките.


Cleantle Leather and Fabric Brush е четка за почистване както на кожена, така и на платнена тапицерия. Подходящият вид косъм и неговата дължина позволяват използването му в различни ситуации. Използването на естествен косъм означава, че четката няма да повреди кожената тапицерия, от друга страна, подходящата твърдост дава на четката достатъчно почистваща сила, за да се справи с почистването на твърди повърхности.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.