Menu
Your Cart

Lether SET Promo

Комплелта включва:

1 бр Leather cleaner 500мл

Leather Cleaner е препарат за почистване и пране на кожена тапицерия. Благодарение на своята усъвършенствана формула, той ефективно премахва всички видове устойчиви замърсявания. Той не обезцветява почистената повърхност. Leather Cleaner може да се използва независимо от цвета на тапицерията.


1бр Leather QD 500мл

Leather QD е продукт за постоянна грижа за кожата. Комбинираната формула на почистващия агент и защитните масла ще ви позволи бързо и ефективно да се грижите за кожената тапицерия. Усъвършенстваната формула за почистване е идеална за ежедневни и средни замърсявания по кожената тапицерия. Съдържащите се масла ефективно предпазват кожата, овлажняват и предпазват от напукване и UV лъчение. Кожата QD е безопасна за всички видове кожа (затворена кожа) и цвят на кожата. Приятно ароматизиран продукт.


1бр Пянообразуваща бутилка 150мл

Бутилка с разпенваща се дюза. Позволява разпенване на препарати,създава плътна и стабилна пяна.Когато работите с пяна това позволява по  продължителна работа без прекомерно накисване на почистваната повърхност.

Когато се използва Foam Bottle, разходната норма на препарат е много малка 

Вместимост: 150 мл


1бр Безшевна микрофибърна кърпа 

CleanTech Daily Cloth - деликатен микрофибър без подгъви, за универсална употреба. Перфектен за обиране на пасти, бързи вакси и восъци.Не оставя власинки

Размер 40х40см-320GSMНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.